Petua Kecantikan
produk, produk kecantikan, produk natasya, produk kesihatan, produk halal, produk sendayu tinggi, produk dcl, produk baru, produk herba, produk kosmetik, produk makanan, produk gamat, produk sendayu, produk mustika ratu, produk safi, produk hpa, produk bidadari, pemasaran produk, produk biodex, produk natasha, produk healin, produk malaysia, produk cni, produk pertanian, produk eriesya, produk kecantikan natasya, produk iks, produk pelangsingan, produk jelita ayu, produk kurus, produk kayu, produk felisa, produk pelancongan, produk terbaru, iklan produk, produk muka, promosi produk, produk perbankan islam, produk garnier, produk de wajah, produk salindah, produk kecantikkan, rekabentuk produk, produk tia amelia, produk nestle, produk himalaya, produk hadis, produk cosway, produk bersalin, produk orang kampung, produk islam, produk mustika, produk shadira, kualiti produk, produk takaful, produk cleopatra, produk gamat healin, produk revell,
petua kecantikan, kecantikan, produk kecantikan natasya, produk kecantikan, tip kecantikan, gold kecantikan natasya produk, petua kecantikan wanita, petua kecantikan wajah, kursus kecantikan, kecantikan laman natasya produk web, salon kecantikan, kecantikan wanita, produk kecantikan malaysia, kecantikan kulit tip, petua petua kecantikan, tip kecantikan wanita, rahsia kecantikan, pusat kecantikan,
Produk kecantikan natasya
produk pelangsingan badan, produk syahirah, produk tempatan, pembungkusan produk, produk sri mawar, produk pelangsing, produk bayi, produk ag2000, produk diet, pembangunan produk, senarai produk, produk elken, produk penjagaan kulit, inovasi produk, produk d fazley, produk jelitayu, produk intra, produk makanan halal, produk erisya, produk reena's, produk langsing, produk olay, produk ikan, jenama produk, produk plastik, produk kuruskan badan, produk minuman, produk leesa, jual produk, produk seramik, produk industri, produk nona roguy, pengedar produk, produk mangga, produk np bagus, produk perikanan, produk lelaki, produk anggun, memasarkan produk, produk gagal, produk wanita, produk muslim, produk kecantikan safi, senarai produk kecantikan, pasaran produk, produk kecantikan di malaysia, produk haram, definisi produk, produk jerawat, produk b white, kitaran hayat produk, produk kurus badan, produk pelansingan, sembang produk, duta produk, produk kecantikan natasha, produk sari ayu, produk kreatif, sejarah produk, produk safi rania, produk kecantikan malaysia, produk kulit, strategi pemasaran produk, produk kraftangan, produk tenusu, produk safi balqis, produk np, produk natasya gold, produk terkini, produk dan perkhidmatan, produk susu, produk jualan, produk rambut, produk jamu, produk nuriz, produk bermutu, produk regain, maksud produk, produk nanas, produk nv, produk multimedia, produk madu, produk beautiful, produk susu kambing, produk adabi, produk silky girl, produk slimming, senarai produk halal, produk de putih, produk shurah, produk binari, produk bwhite
Sebagai Wanita Anda Tentu Inginkan Buah Dada Yang Montok, Dan Besar....
Web Master
CARA MENGGUNAKAN BREAST PUMP

 • Sapu dan urut payudara dengan krim pembesar. (Krim ini digunakan untuk merangsang pembesaran payudara). Lihat video dan ikut cara yang disyorkan. Saya syorkan krim Lelian Burst Cream dari Cosway kerana krim ini telah terbukti berkesan.
 • Gunakan pam yang sesuai mengikut saiz payudara anda. Seeloknya selepas mandi dimana anda lebih segar dan lebih tenang. Jangan gunakan pump jika anda rasa anda akan terganggu dengan hal-hal lain.
 • Kurang dari atau 32A,33A,34A - Saiz Medium.
 • Sebelum mula menggunakan pump, pastikan cup betul-betul centre (payudara ditengah-tengah) kalau boleh masokkan lebihan bahagian tepi payudara ke dalam cup. Tarik pemegang pump perlahan-lahan. Anda hanya perlu tarik dua atau 3 kali sahaja dan payudara anda sudah memenuhi cup. Kedudukan badan perlu tegak. Anda berada dalam keadaan duduk). Pam sehingga keseluruhan payudara anda berada dalam cup. Jika terlebih pump dan anda rasa sakit, tarik pemetik pistol untuk lepaskan tekanan. Rehatkan diri anda dengan keadaan payudara tegang di dalam cup. Jika tekanan berkurang, (angin terlepas keluar)  tarik pemegang untuk tambahkan tekanan. Biarkan dalam keadaan payudara tegang dalam cup untuk 15 minit. Tukar ke payudara sebelah.
 • Disyorkan 2 kali sehari , setiap sesi hanya 15 hingga 20 minit sahaja.
 • Gunakan mengikut keselesaan. Anda akan melihat perubahan dari pump kecil ke saiz pump lebih besar dalam masa 1 bulan
 • Jika inginkan hasil yang baik, kekalkan masa 15 minit setiap kali sesi pam
          (setiap sebelah payudara 15 minit waktunya, jika kiri dan kanan masa 30 minit diperlukan)
 • Tidak perlu gunakan sehingga 1 jam kerana ini akan menyakitkan payudara.
 • Keputusan akan dirasai dalam tempoh seminggu sahaja, anda akan rasa payudara anda bertambah besar dan tegang. Payudara anda akan meningkat kepada 1 hingga 3 saiz cup sebelum 3 bulan. Ini akan anda rasakan bila anda terpaksa menukar saiz coli anda.
 • Untuk mencapai hasil yang sedemikian, arahan penggunaan mestilah dipatuhi.
Produk Penganjalan Dan Pembesaran Payudara Yang Terunggul, di gunakan oleh ramai wanita di United Kingdom dan Malaysia.



Jutaan pelanggan yang puas hati diseluruh dunia.
 • Pembesaran Payudara secara semulajadi.
 • Kesan dapat dilihat dalam beberapa hari sahaja.
 • Tidak ada kesan sampingan, Hanya Payudara yang Bertambah BESAR.
 • Payudara akan menjadi pejal dan montok.
 • Keputusan cepat, secepat satu minggu.
 • Harga yang paling rendah di pasaran.
 • Penghantaran rahsia dan terus dengan poslaju - tiada keterangan di atas kotak.
produk kecantikan
Kelebihan Breast Pump Yang Kami Jual

 • Produk ini tidak terdapat di pasaran tempatan. Hanya di jual di laman web ini sahaja.
 • Design breast pump ini daripada United Kingdom. Bahan lebih bagus dan tahan lama. Pump lebih kuasa.
 • Ada beg yang cantik untuk senang dibawa dan disimpan.
 • Dibuat di United Kingdom. Anda dapat produk yang ada kelas.
 • Jaminan 1 tahun cup tak akan retak dan pump tak akan rosak. Kalau rosak kami akan ganti dengan yang baru.
 • Harga jauh lebih murah sebab kami dah kurangkan kos dengan menjual produk ini secara online.
 • Jaminan wang dipulangkan dalam masa 30 hari jika anda tidak berpuas hati dengan pembelian anda.
Small Cup untuk saiz a-b
Medium Cup untuk saiz b-c
Large Cup untuk saiz c-d
Selalu nya untuk kebanyakan wanita, saiz b-c sudah cukup.
Tips Pembesaran Payudara:

Kopi / Caffeine
Jauhkan dari meminum kopi jika boleh. Kopi boleh menganggu pembesaran payudara kerana ia mengakibatkan ketidak seimbangan pengeluaran hormon, dan menjadikan pengambilan pills atau ubat-ubat lain kurang berkesan.

Produk apa yang disyorkan .
Disamping menggunakan Ves Breast Pump anda di syorkan menggunakan krim pembesaran payudara.  Krim yang disyorkan ialah yang mengandungi pueraria merifica kerana bahan ini telah terbukti berkesan. Krim ini akan meresap ke dalam kulit dan bahan aktif tadi akan meransang pembesaran payudara. Anda juga di syorkan menggunakan Lelan Vital Bust Serum kerana produk serum ini mengandungi pueraria merifica dan akan cepat meresap kedalam tissue payudara. Kami juga mengsyorkan anda mengambil minuman dan makanan yang mempunyai kandungan protein yang tinggi.

Makanan yang kami syorkan yang mengandungi kandungan protein yang tinggi.
* Protein lengkap mengandungi sembilan bahan utama asid amino. Telur, susu segar, ayam, ikan, daging dan kachang soya adalah sumber protein lengkap. Untuk pengambilan protein secara teratur harap hubungi wakil pharmacy di tempat anda.

DIJAMIN PRODUK PASTI SAMPAI
DENGAN PENGHANTARAN POSLAJU.
Rahsia produk penjagaan payudara kini terbongkar!!!!
Dapatkan payudara yang lebih besar,
pejal dan menawan dalam 4 minggu!
Pelanggan Yang PuasHati


"Payudara saya sekarang bertambah besar dan pejal. Terima Kasih banyak-banyak."


Puan Nora, Kuala Lumpur
"Saya telah menggunakan breast pump selama 2 bulan dan saya sangat puas hati dengan kesan yang saya perolehi setakat ini.... Saya dah pun rekemen produk ni pada kawan-kawan."


Puan Ana, Johor
"Terima Kasih atas service yang cepat.  Semalam saya pesan hari ini dah terima barang"

Cik Seri
Kuala Lumpur
"Saya amat berpuas hati dengan jaminan yang diberikan. Terima kasih kerana telah menukarkan cup yang telah retak itu dengan yang baru. Buat pengetahuan, setelah menggunakan breast pump ini selama 2 bulan, saya sudah pun bertukar saiz bra saya. Husband saya pun perasan dengan perubahan saiz payudara saya. Terima kasih."

Pn Nor
Sabah
Persoalan
"Apa alasan yang dapat anda berikan jika suami anda meninggalkan anda kerana anda tidak mengambil berat dengan penampilan diri anda, sedangkan anda tahu suami anda suka pada wanita yang mempunyai buah dada yang besar."
Untuk renungan sahaja.


produk natasya gold
Kami beri ANDA bukan 1 cup tapi 3 cup untuk pelaburan yang menguntungkan.
Next Page
Ati Tech Ent.
9A, Bgn PKNNS
Ampangan,
70400 Negeri Sembilan.
Tel: +6013 770 8080
Ves Breast Pump adalah hasil kajian dari pengeluar United Kingdom
Copyright@ 2006-2009  I  www.ProdukWanita.com