Sendayu Tinggi
Hubungi Kami:
Kami telah menjalankan perniagaan internet masok ke tahun ke 3. Setakat ini sambutan yang di berikan oleh pengguna internet di Malaysia adalah sangat menggalakkan. Ramai pembeli yang berpuas hati dengan mutu perkhidmatan yang kami berikan. Perniagaan internet memerlukan kepuasan pelanggan dan bagi kami pelanggan adalah benar jika terdapat sebarang aduan berkenaan produk kami.


Laman web kami yang lain;

www.phero-max.com
www.femlov.com
www.simply-siti.com


Kami kadang-kadang menerima pertanyaan dari pelanggan yang takut untuk membuat pembayaran dahulu. Jawapan kami ialah kami ada akaun tetap dengan poslaju no 8800211914.
Lebih elok kami berniaga secara jujur dari menipu orang. Saya juga pernah di tipu oleh sebuah laman web ini, yang tidak menghantar barang setelah pembayaran di buat. Tapi logik nya ialah mereka tidak ada nombor talipon untuk di hubungi dan alamat pejabat. Tapi anda boleh menghubungi kami dan anda juga boleh datang terus ke pejabat kami.

Anda juga boleh buat search di http://whois.domaintools.com/ untuk mengetahui siapa pemilik laman web. Mereka yang benar-benar berniaga di internet selalunya akan register web atas nama mereka sendiri. Nama laman web ibarat nama kedai di internet. Tentu anda ingin kedai itu milik anda sendiri dan bukan atas nama orang lain.

Terima Kasih
mohd sukor
013-7708080

Pelanggan perlu membayar dahulu secara bankin di atm atau transfer secara online sebelum kami menghantar produk kepada pembeli. Cara ini memerlukan kami memastikan produk yang dihantar adalah dalam keadaan baik. Memastikan produk dalam keadaan baik sebelum di hantar kepada pembeli adalah tanggungjawab utama kami sebagai peniaga di internet. Jaminan kami adalah produk akan diterima oleh pelanggan dalam keadaan baik. Anda juga boleh membeli dengan cara datang terus ke pejabat kami. Alamat  : no 9a, bangunan pknns, 70400 ampangan, negeri sembilan.
Rahsia produk penjagaan payudara kini terbongkar!!!!
Dapatkan payudara yang lebih besar,
pejal dan menawan dalam 4 minggu!
Ati Tech Ent.
9A, Bgn PKNNS
Ampangan,
70400 Negeri Sembilan.
Tel: +6013 770 8080
Ves Breast Pump adalah hasil kajian dari pengeluar United Kingdom
Copyright@ 2006-2009  I  www.ProdukWanita.com